Top-Servere
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Jucătorul pentru care Mourinho a dat 19 milioane de euro e acum UITAT la "tineret"! INCREDIBIL Finala Ligii Campionilor e ultimul meci oficial jucat de el

2 participanți

In jos

Jucătorul pentru care Mourinho a dat 19 milioane de euro e acum UITAT la "tineret"! INCREDIBIL Finala Ligii Campionilor e ultimul meci oficial jucat de el Empty Jucătorul pentru care Mourinho a dat 19 milioane de euro e acum UITAT la "tineret"! INCREDIBIL Finala Ligii Campionilor e ultimul meci oficial jucat de el

Mesaj  Devil Vin Noi 09, 2012 3:28 am

Transferat de Chelsea de Jose Mourinho, în 2007, pentru 19 milioane de euro, Florent Malouda pare deja istorie la Chelsea.

Câştigător al Ligii Campionilor cu Chelsea, mijlocaşul francez a fost exilat la echipa de tineret de la începutul sezonului şi, mai mult ca sigur, 2013 îl va găsi la un nou club.

Ajuns la 32 de ani Malouda e acum "în plus" la Chelsea şi, după ce nu a reuşit să se înţeleagă cu cluburile interesate de semnătura sa în perioada de transferuri din vară, a fost trimis de şefi să se antreneze cu echipa U21.

Agentul lui Malouda spune că acesta e acum în cea mai bună formă din punct de vedere fizic şi aşteaptă ofertele din iarnă.

"Nu o să exagerez şi nici nu o să mă prefac că el trăieşte un vis acum. Nu e o binecuvântare să fii forţat să ieşi din echipă şi să nu joci, dar el a profitat de situaţie şi, sincer, nu l-am mai văzut într-o asemenea formă de foarte mult timp.

E departe de momentul retragerii şi singura lui problemă acum e că nu joacă", a declarat Stephane Renauld pentru France Football.
* Malouda nu a mai evoluat în niciun meci oficial pentru Chelsea, după finala Ligii Campionilor câştigată în faţa lui Bayern Munchen
Devil
Devil
FOUNDER
FOUNDER

Mesaje Mesaje : 227
Sex Sex : masculin
Varsta Varsta : 30
Localizare Localizare : Bacau
Puncte Puncte : 6060
Stare de spirit Stare de spirit : Buna
Joburi/Distractii Joburi/Distractii : Samp , Metin

https://top-servere.forumgratuit.ro/

Sus In jos

Jucătorul pentru care Mourinho a dat 19 milioane de euro e acum UITAT la "tineret"! INCREDIBIL Finala Ligii Campionilor e ultimul meci oficial jucat de el Empty Re: Jucătorul pentru care Mourinho a dat 19 milioane de euro e acum UITAT la "tineret"! INCREDIBIL Finala Ligii Campionilor e ultimul meci oficial jucat de el

Mesaj  pegasus7070 Vin Noi 09, 2012 4:30 am

wa devil posteaza si altceva
pegasus7070
pegasus7070
Administrator
Administrator

Mesaje Mesaje : 189
Sex Sex : masculin
Varsta Varsta : 25
Localizare Localizare : bucuresti
Puncte Puncte : 7005
Stare de spirit Stare de spirit : buna