Top-Servere
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Motivaţi cu un transfer în Ghencea: "Unii au fost pe la Steaua, iar alţii o să ajungă acolo! Ne batem cu tot ce e mai bun în fotbalul românesc din toate timpurile!"

In jos

Motivaţi cu un transfer în Ghencea: "Unii au fost pe la Steaua, iar alţii o să ajungă acolo! Ne batem cu tot ce e mai bun în fotbalul românesc din toate timpurile!" Empty Motivaţi cu un transfer în Ghencea: "Unii au fost pe la Steaua, iar alţii o să ajungă acolo! Ne batem cu tot ce e mai bun în fotbalul românesc din toate timpurile!"

Mesaj  Devil Sam Noi 10, 2012 2:07 am

Viitorul Constanţa va juca împotriva Stelei în cadrul etapei a 15-a din Liga 1, o echipă care domină competiţia internă dar şi grupa din care face parte în Europa League.

Hagi crede că pentru jucătorii săi acest joc reprezintă o adevărată provocare deoarece vor evolua în faţa celor mai buni jucători din Liga 1.

"Ne batem cu tot ce e mai bun în fotbalul românesc din toate timpurile. O să ne batem cu Steaua şi o să fie un meci frumos. E o provocare mare pentru noi, un meci contra unei echipe în vogă, care se află într-un moment extraordinar, o echipă care joacă un fotbal total. Încercăm să îi facem faţă", a declarat Hagi la Dolce Sport.

"Regele" le-a ţinut un discurs jucătorilor săi pentru că o evoluţie bună în acest meci îi poate propulsa pe unii dintre ei chiar în curtea echipei din Ghencea.

"Băieţii mei sunt încrezători, am stat la antrenament şi am ţinut un discurs de îmbărbătare. Le-am zis că noi trebuie să fim noi. Le-am zis că unii au fost pe la Steaua, iar alţii o să ajungă acolo.

Prietenia este una, dar fiecare în parte o să-şi dorească să câştige. Noi încercăm să le facem faţă, să ne arătăm calităţile. Ne dorim cele 3 puncte, avem nevoie de ele", a mai spus Hagi.
Devil
Devil
FOUNDER
FOUNDER

Mesaje Mesaje : 227
Sex Sex : masculin
Varsta Varsta : 30
Localizare Localizare : Bacau
Puncte Puncte : 6062
Stare de spirit Stare de spirit : Buna
Joburi/Distractii Joburi/Distractii : Samp , Metin

https://top-servere.forumgratuit.ro/