Top-Servere
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Bonetti, strigăt de disperare: "Dacă acţionarii nu mă susţin, voi pierde războiul cu găinarii ca Dragomir"! Reacţia lui Mitică este extrem de dură: "Îl suspend un an, nu-l iert"

In jos

Bonetti, strigăt de disperare: "Dacă acţionarii nu mă susţin, voi pierde războiul cu găinarii ca Dragomir"! Reacţia lui Mitică este extrem de dură: "Îl suspend un an, nu-l iert" Empty Bonetti, strigăt de disperare: "Dacă acţionarii nu mă susţin, voi pierde războiul cu găinarii ca Dragomir"! Reacţia lui Mitică este extrem de dură: "Îl suspend un an, nu-l iert"

Mesaj  Devil Vin Noi 09, 2012 3:27 am

Contestatarii lui Dario Bonetti s-au înmulţit în ultimul timp, chiar dacă italianul are încă sprijinul suporterilor şi, cel puţin la nivel declarativ, al conducerii clubului. Fraţii Becalii au fost primii care s-au îndoit de capacităţile tehnicianului, dar partida cu Steaua l-a trimis în "gura lupului". Mai multe foste glorii din Ştefan cel Mare au înfierat tactica lui Bonetti, care a ales să se apere în duelul cu rivala de-o viaţă şi să conteze în ofensivă doar pe cartea contra-atacului.

Cel mai acid dintre opozanţii lui Bonetti s-a dovedit a fi Dragomir, preşedintele Ligii susţinându-l până la acel moment prin declaraţiile date. "Dacă eram conducător de club îl ţineam la echipă pe Bonetti. Vă spun cinstit, îl ţineam, îl ţineam să îl fac de râs", a spus preşedintele LPF după partida cu Steaua, lucru care pare să îl fi nemulţumit peste măsură pe italian.

Acesta simte că este vânat şi este conştient că fără susţinere totală din partea acţionarilor nu va putea să reziste.

"Dacă acţionarii nu mă susţin, e clar că voi pierde războiul cu găinarii ca Dragomir", a explicat antrenorul lui Dinamo, la Radio GSP.
Dragomir: "Îl suspend un an"
Auzind de acuzele care i-au fost aduse, Dragomir l-a ameninţat pe tehnicianul din Ştefan cel Mare cu repercusiuni majore.
"Să îmi daţi caseta, că îl suspend. Pentru aşa o jignire poate să stea mai mult de un an de zile. Dar consultăm regulamentele. Dacă nu ai toate ţiglele pe casă, atunci da, faci aşa declaraţii. Ce antrenor e Bonetti? Unde a antrenat? A antrenat măcar în divizia a doua în Italia? Vom vedea, vom mai auzi de domnul Bonetti. Nu îl iert! Oamenii slabi mă atacă, oamenii proşti, slab pregătiţi. Poate să antreneze din tribună, poate şi din Italia, din Africa. Face chestia asta că vrea să plece.", a explicat preşedintele Ligii, la DigiSport.
Devil
Devil
FOUNDER
FOUNDER

Mesaje Mesaje : 227
Sex Sex : masculin
Varsta Varsta : 30
Localizare Localizare : Bacau
Puncte Puncte : 6060
Stare de spirit Stare de spirit : Buna
Joburi/Distractii Joburi/Distractii : Samp , Metin

https://top-servere.forumgratuit.ro/