Top-Servere
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Andrei Cristea, apărat din interior! "Are nevoie de încredere, atât!" Cine îi transmite lui Bonetti că se poate baza pe fostul golgheter al Ligii 1

In jos

Andrei Cristea, apărat din interior! "Are nevoie de încredere, atât!" Cine îi transmite lui Bonetti că se poate baza pe fostul golgheter al Ligii 1  Empty Andrei Cristea, apărat din interior! "Are nevoie de încredere, atât!" Cine îi transmite lui Bonetti că se poate baza pe fostul golgheter al Ligii 1

Mesaj  Devil Vin Noi 09, 2012 3:20 am

Andrei Cristea este apărat de antrenorul care l-a făcut golgheter. Cornel Ţălnar, tehnicianul celor de la Dinamo 2, spune că vârful se află într-o formă fizică bună, iar de câte ori a fost trimis sub comanda sa, la satelit, jucătorul a avut evoluţii foarte bune.

"Sunt mulţumit de Andrei, când a fost trimis la echipa a doua a pus osul, s-a bătut pentru orice minge, este un jucător care ar putea să ajute Dinamo. Eu am mare încredere în el şi nu cred că accidentarea lui din trecut o să-i afecteaze forma sportivă. Are nevoie de încredere, atâta tot", a spus Cornel Ţălnar pentru Pro Sport.
Devil
Devil
FOUNDER
FOUNDER

Mesaje Mesaje : 227
Sex Sex : masculin
Varsta Varsta : 30
Localizare Localizare : Bacau
Puncte Puncte : 6060
Stare de spirit Stare de spirit : Buna
Joburi/Distractii Joburi/Distractii : Samp , Metin

https://top-servere.forumgratuit.ro/